Tareq Taylor, Bjärefågel och Urban Deli i samarbete

För två veckor sedan var Tareq Taylor på Urban Deli Sveavägen för att laga och servera sin Kyckling Korma till alla lunchgäster samt lansera Tareq TaylorMade by Bjärefågel. Imorgon kommer han tillbaka! Ta er dit för att käka god mat från senaste sortimentet och kanske snacka lite med den folkkäre kocken själv.

Jesper Lange, köksmästare på Urban Deli Sveavägen, ser fram emot besöket: – Sist han var här hjälptes vi åt både i köket under lunch och inför releasefesten på kvällen. Han var väldigt bra att ha och göra med och det ska bli skitkul att han kommer hit igen.

– Jag kan verkligen rekommendera ett besök. Han kommer både stå och laga mat i köket och gå ut för att servera och samtala med gästerna. Det kommer bli trevligt!

Hur går det nya sortimentet ihop med Urban Deli och vad tycker du om konceptet?

– Vi brukar ta in nya, roliga koncept då och då så dessa nytänkande lättlagade rätter ligger helt i linje med vår egen vision.

– Jag har själv köpt hem Korman som vi ska laga imorgon. Det blev grymt gott och det gick verkligen fort att fixa ihop. Det kanske i och för sig är lätt för mig som professionell kock att säga. Men med tanke på att såsen är så bra gjord från början är det faktiskt bara att följa receptet. Ni kommer själv uppleva hur lättlagat och välsmakande det blir.

Fler nyheter


Tareq TaylorMade by Bjärefågel är ett nytänkande sortiment lättlagade kycklingrätter. Paketet innehåller den färska, klimatcertifierade Bjärekycklingen och en sås baserat på naturliga råvaror efter recept av Tareq Taylor. Med lite fräscha grönsaker och valfritt spannmål svänger du sen ihop en restaurangupplevelse hemma vid middagsbordet på bara sex minuter. Låter det intressant? Vi tänkte väl det.