Full fart med Tareq TaylorMade på sommarens matmässor

Under början av sommaren av Bjärefågel tillsammans med Tareq Taylor turnerat på matfestivaler för att bjuda på det senaste BBQ-sortimentet inom matserien Tareq TaylorMade by Bjärefågel.

Turnerandet började redan i slutet av maj med tvådagarsmatfestival på Brännborn center i Ängelholm arrangerad av ICA Maxi och fortsatte sedan under Pärans dag i Båstad för att avslutades sedan med ännu en heldag i Ängelholm under Picknick & Uteliv på Valhall.

Vår VD Robin Lundgren har varit med på de flesta matdagar och var mycket begeistrad över bland annat uppslutningen på Pärans Dag – en endagsfestival till för att hylla den beryktade potatisen från Bjärehalvön: – Vår monter hade ständigt besök av nyfikna matälskare och vi sålde slut allt vi hade med oss, vilket såklart är ett bra tecken för det nya grillsortimentet.

– Pärans Dag, och Matfestivalen på Brännborn center, är förövrigt fantastiska initiativ där lokala producenter får chansen att möta varandra och sina kunder från närområdena under mer familjära former.

– Det är dagar likt dessa som skapar ett mervärde för oss att fortsätta ha kontakt med och värna om våra rötter, säger Robin Lundgren.

På Picknick & Uteliv slöt så även Tareq Taylor upp, och förutom framträdande på scen hann mästerkocken såklart med ett gästspel i Bjärefågels tält: – Jag har varit runt med Bjärefågel och demonstrerat det första sortimentet ett par gånger. Nu var det premiär för mig med grillsortimentet och det kändes väldigt positivt.

Bjärefågels Carl Ingemarsson var också på plats: – Alla besökare på Picknick & Uteliv kommer dit för att testa nya, spännande maträtter så vi passade perfekt in här, och det var kul att så många dessutom uppskattade det.

Matfestivalerna är slut för den här gången men Bjärefågel kommer fortsätta sitt ICA-turnerande under sommaren. Bland annat besöker vi ICA Maxi på Berga i Helsingborg (20/6), ICA Maxi i Mellbystrand (12/7 samt 31/7) och ICA Supermarket i Båstad (4/7, 11/7, 18/7 samt 25/7).Hjärtligt välkomna då!

 

Fler nyheter


Tareq TaylorMade by Bjärefågel är ett nytänkande sortiment lättlagade kycklingrätter. Paketet innehåller den färska, klimatcertifierade Bjärekycklingen och en sås baserat på naturliga råvaror efter recept av Tareq Taylor. Med lite fräscha grönsaker och valfritt spannmål svänger du sen ihop en restaurangupplevelse hemma vid middagsbordet på bara sex minuter. Låter det intressant? Vi tänkte väl det.