Fullt hus när Tareq gästade Urban Deli: ”Det är alltid värdefullt att prata med gästerna”

För en vecka sedan var Tareq Taylor på plats på Urban Deli Sveavägen för att både laga och servera sitt nya sortiment Tareq TaylorMade by Bjärefågel till alla lunchgäster. Mottagandet blev över förväntan. -Det var nästintill fullt hus. En väldigt bra, trevlig och stämningsfull januarilunch, säger Magnus Norberg, Urban Deli Sveavägens saluhallschef. – Det är klart att det är spännande när en så välrenommerad kock kommer på besök för att laga sitt helt egna sortiment.

– Jag stod själv i butiken och delade ut provsmak. Mottagandet var uteslutande positivt!

Mästerkocken passade också på att prata med flera av lunchgästerna och var efteråt glad över responsen. – Det är alltid värdefullt att få prata direkt med gästerna om vad de tycker om maten som serveras. Det är den responsen vi ska ta med oss i framtiden när vi fortsätter utveckla konceptet, säger Tareq Taylor.

Förutom i Urban Delis tre butiker hittar du sortimentet i Lunds saluhall, på mat.se och mathem.se. Fråga även efter rätterna hos din lokala ICA-handlare!


Tareq TaylorMade by Bjärefågel är ett nytänkande sortiment lättlagade kycklingrätter. Paketet innehåller den färska, klimatcertifierade Bjärekycklingen och en sås baserat på naturliga råvaror efter recept av Tareq Taylor. Med lite fräscha grönsaker och valfritt spannmål svänger du sen ihop en restaurangupplevelse hemma vid middagsbordet på bara sex minuter. Låter det intressant? Vi tänkte väl det.