Med flera fjädrar i hatten

Matkonnässör, innovatör, inspiratör – kärt barn har många namn. Men först och främst är Tareq Taylor kock. Med titeln följer ansvar, och vi har under många år sett Tareq Taylors register växa. I böcker, tv-sändningar och tv-program. Vid föreläsningar och på mässor. Under januari 2018 tog så kocken, tillsammans med kycklingproducenten Bjärefågel, ett nytt steg på sin gastronomiska resa. Han lanserade matprodukten Tareq TaylorMade by Bjärefågel.

Ett halvår senare är konceptet under full utveckling och i en stor intervju pratar Tareq Taylor om hur det varit att lansera en matprodukt, hur det är att samarbeta med matproducenter, hans syn på matindustrin och mycket mera.

Hela intervjun hittar du här.

Förhoppningsvis är detta bara startskottet på en serie innovativa produkter och produktutvecklingar där fokus i slutändan ligger på att maten ska vara av högsta kvalité när den serveras. På så vis ska vi fortsätta vara ett riktmärke för rak och ärlig mat.
– Tareq Taylor

 

Fler nyheter


Tareq TaylorMade by Bjärefågel är ett nytänkande sortiment lättlagade kycklingrätter. Paketet innehåller den färska, klimatcertifierade Bjärekycklingen och en sås baserat på naturliga råvaror efter recept av Tareq Taylor. Med lite fräscha grönsaker och valfritt spannmål svänger du sen ihop en restaurangupplevelse hemma vid middagsbordet på bara sex minuter. Låter det intressant? Vi tänkte väl det.