Tareq TaylorMade BBQ Sous-vide på Brännborn centers matfestival

Fredag och lördag 25/5-26/5 arrangerar ICA Maxi på Brännborn Center i Ängelholm sin numera årliga matfestival, där flera matproducenter är på plats för att bjuda på smakprov och rabatterade priser på sina sortiment. I år är Bjärefågel på plats för att bjuda på sitt nya sortiment Bjärekyckling BBQ Sous-vide ur serien Tareq TaylorMade by Bjärefågel.

Förra året var första gången matfestivalen arrangerades och vi på Bjärefågel ser fram emot att vara på plats i år igen. Marknadsansvarig Sia Andersson, som var med förra året, är förväntansfull: – Det ska bli roligt att komma tillbaks. Förra året blev en mycket trevligt tillställning med många matglada besökare som kom förbi för att testa på och handla hem vår Bjärekyckling.

Utöver Sia var även bland andra Bjärefågels VD Robin Lundgren på plats 2017: – Detta är ett mycket bra initiativ från ICA Maxi i Ängelholm. Det premierar lokal handel och ger oss lokala producenter en chans att träffa varandra under mer avslappnade former. 

På plats för att bjuda på nya BBQ-sortimentet

– Det är även tillställningar likt dessa som ger oss en möjlighet att bygga relation med våra kunder. Det är genom att medverka på till exempel matfestivalen i Ängelholm som vi bäst kan få information om vad kunderna tycker om vårt sortiment. Vad vi gör bra och vad vi kan göra bättre, säger Robin Lundgren.

Bjärefågel kommer medverka under båda dagarna. På fredagen finns vi på plats mellan klockan 10.00 – 18.00. På lördag pågår festivalen mellan 10.00 och 15.00. Till i år kommer vi bjuda på det helt nya sortimentet Bjärekyckling BBQ Sous-vide ur serien Tareq TaylorMade by Bjärefågel, så kom gärna förbi för en trevlig pratstund och ett smakprov.

Fler nyheter


Tareq TaylorMade by Bjärefågel är ett nytänkande sortiment lättlagade kycklingrätter. Paketet innehåller den färska, klimatcertifierade Bjärekycklingen och en sås baserat på naturliga råvaror efter recept av Tareq Taylor. Med lite fräscha grönsaker och valfritt spannmål svänger du sen ihop en restaurangupplevelse hemma vid middagsbordet på bara sex minuter. Låter det intressant? Vi tänkte väl det.