Tareq TaylorMades lättlagade kycklingrätter går snabbt att tillaga, och kommer i ett format som är lättillgängligt för alla hushåll. Vi ville göra det enkelt för dig att laga bra och hälsosam mat från grunden. Oavsett om du bor ensam, som par eller med en stor familj.

Hälsosam mat

Snabbt och enkelt

Resturangkvalité

Lagas från grunden

Inget svinn

Våra maträtter säljs i 1-, 2- eller flerportionsförpackningar så att du enkelt kan kombinera och skräddarsy mängden efter just dina behov. På så sätt behöver ingen mat gå till spillo. Vilket naturligtvis är jättebra, både för miljön och din egen plånbok.

BARA NATURLIGA OCH RIKTIGT BRA RÅVAROR

Våra rätter bygger på riktigt bra råvaror, där huvud- komponenten är mör bröst- och lårfilé av strimlad Bjärekyckling. Att blanda både bröst- och lårfiléer är en matlagningsfiness som Tareq Taylor gör för att grytan ska bli riktigt smakrik. Och att den strimlats innebär att det går väldigt snabbt att steka kycklingen.

Recepten till både såser och maträtter är skapade av Tareq själv, en av landets mest erkända kockar som under lång tid engagerat sig i att göra matlagning till något roligt och hållbart i vardagen för alla.