Dela

  

Skriv ut


Miniklubbor Dukkha style

Min spännande dukkha tub från det arabiska köket är en personlig favorit. Med flera olika sorters peppar samt rostade fänkåls- och sesamfrön bjuder jag på en varm och mustig smakupplevelse.

Här hittar du mina miniklubbor Dukkha style

Ingredienser:

Bjärekyckling sous-vide (97%): Majskyckling, *Dukkha rub, salt. *Dukkha rub (3%): Vita sesamfrö, salt, fänkål, Tellicherry svartpeppar, dillfrö, svarta senapsfrö, kryddpeppar, ljus muskovadorörsocker. *Innehåller samma ingredienser.

Näringsvärde/100 g beräknade

Energi: 

900 kJ / 220 kcal

Fett: 14 g
      Varav mättat fett: 0,8 g
Kolhydrater: 2,4 g
      Varav sockerarter: 1,0 g
Protein:  20 g
Salt (beräknat från natrium): 2,2 g

Välj antal portioner att laga:

DET HÄR BEHÖVER DU:

3-4 portioner

  • 18-22 st miniklubbor BBQ Sous-Vide Tareq TaylorMade By Bjärefågel Dukkha style

Serveringstips

  • Grillbuffé

SÅ HÄR GÖR DU:

Ta vara på den extra buljong som bildats under sous-vide tillagningen.

Massera in dry ruben på kycklingen och lägg på grillen.

Grilla tills du fått den grillyta som du vill ha.

Servera.

Smaklig måltid!

Tre spännande smaker

PROVA GÄRNA VÅRA ANDRA RÄTTER

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara