Dela

  

Skriv ut


Röd Thaicurry

Trots ursprunget är röd thaicurry en klassiker för oss svenskar. Min röda thaicurry är en gryta med flera lager av intensiva smaker. Barnen älskar den här rätten precis lika mycket som vi vuxna. Servera den med ris, nudlar eller något helt oväntat.

Här hittar du min röda thaicurry

Ingredienser:

Kyckling (57%): Bröst- och lårfilé av majskyckling. Sås (43%): kokosmjölk (kokosmjölk, vatten), vatten, lök, fisksås (ansjovisextrakt (fisk) 65%, salt, socker, vatten), rapsolja, currypasta (vitlök, röd chili, citrongräs, schalottenlök, salt, galanga, räkpasta (räkor, salt), limeskal, svartpeppar), vitlök, ingefära, vitvinsvinäger, strösocker, limeblad. Kan innehålla spår av nötter. Vakuumförpackad kyckling. Sås förpackad i skyddande atmosfär.

Näringsvärde/100 g beräknade

Energi:  627 kJ eller 151 kcal
Fett: 9,49 g
      Varav mättat fett: 5,02 g
Kolhydrater: 2,54 g
      Varav sockerarter: 1,13 g
Protein:  13,6 g
Salt (beräknat från natrium): 0,77 g

Välj antal portioner att laga:

DET HÄR BEHÖVER DU:

SÅ HÄR GÖR DU:

Smaklig måltid!

Tre spännande smaker

PROVA GÄRNA VÅRA ANDRA RÄTTER

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara